💫Bu pazar, kolajenli bir tarif bırakalım 📌 çok lezzetli bir tarif🌟
Malzemeler
1 su bardağı ay çeğirdeği
1 su bardağı hindistan cevizi tozu
3/4 su bardağı dut kurusu (toz haline getirilmiş)
yarım çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı vanilya özütü
1 su bardağı sıcak su
3 tepeleme yemek kaşığı kolajen
kaplama için:
1/3 su bardağı erimiş hindistan cevizi yağı
1/3 su bardağı ham kakao
1 yemek kaşığı eritritol
Hazırlanışı;
Dut kurusu, hindistan cevizi, ay çekirdeği, tuz, ve vanilya güçlü bir blendarda toz haine gelene kadar çekin. Ayrı bir kapta kolajen tozu ve sıcak suyu homojen bir hale gelene dek karıştırın. Toz haline getidiğiniz karışımla jelatini birleştirin. Yağlı kağıt serilmiş bir kaba, 0.5 cm kalınlığında yayın ve buzdolabında 40 dk bekletin. Bu esnada Benmari usulü erittiğiniz hindistan cevizi yağına ham kakao ve eritritolü ekleyerek iyice karıştırın. Buzdolabında bekleyen karışımı çıkarıp 12 parçaya dilimleyin. sonra bir yüzünü çikolataya banın, ve muhafaza edeceğiniz kaba yerleştirin. 15 dakika buzdolabında beklettikten sonra servis edin.
Afiyet Olsun💕
Comments